Skip to main content
2.75
2.8 van de 8 stem(men)
Gevestigd in 'n oud kruidenierswinkeltje, direct aan het Pieterpad.
Markt 12, 6591 BZ Gennep
20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek.

Detailinformatie

Deze bijzondere B&B met uitzicht op een ooievaarsnest ligt in de kern, in het typische historische gedeelte van de vestingstad. Het is een populaire bestemming bij de Pieterpad lopers vanwege de korte loopafstand tot het eindpunt van de etappe.

De B&B is gevestigd in een oud kruidenierswinkeltje, dat dienstdoet als receptie en waar ook het ontbijt geserveerd wordt. Het bio-ontbijt zorgt voor een gezonde en frisse start van de dag, en wordt naar wens op een afgesproken tijd eventueel ook buiten of op uw kamer geserveerd.
Er is een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kamers bieden rust, zijn sfeervol, hebben al dan niet een eigen douche en/of bad en toilet maar je betaalt aanzienlijk minder dan een hotel. De bedden zijn extra lang en hebben geen voetbord.

Cora de eigenaresse heeft maar liefst 15 jaar ervaring in het toerisme (in Oostenrijk en Italië opgedaan) Een gastvrouw puur sang. En dat merk je meteen in de ongedwongen sfeer met toch een persoonlijke aandacht. Cora vertelt over de hotspots in de omgeving en wat er de moeite waard is.
Bijzonderheden: een bio-boerenontbijt, gratis fietsenstalling / Wifi /en de mini verzorgingsproducten.

Gasten waarderen naast de welkomstdrankje, ook de gemeenschappelijke sfeervolle huiskamer waar het goed vertoeven is met een glas wijn of een goed boek.

 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
B&B De kruidenier
Cora Zegers
Markt 12
6591BZ Gennep
06-51858396
hetooievaarsnest12@gmail.com
Deze accommodatie ligt 20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek
 
 

Markt 12, 6591 BZ Gennep
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Marina nijhoff
Op stap op het Pieterpad , onze zoon had deze prachtige zo leek op de site b&b geboekt voor ons. Tot we op de dag van aankomst werden afgebeld om 09:30 de auto s waren al geparkeerd op het eind en beginpunt . De eigenaar kampte met migraine vreselijk natuurlijk . Aangezien Gennip niet groot is en wij tot twee keer toe eigenaar en gasten zagen heb ik het vermoede dat het hier mis gaat met boekingen aangezien in de nieuw voorgestelde accomodatie het niet de eerste keer bleek te zijn. Niet netjes !