Skip to main content
0
Gezellig en warm verblijf in een luxe omgeving.
Kerkstraat 1, 5863AP Blitterswijck
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vierlingsbeek - Swolgen .

Detailinformatie

Bent u op zoek naar een fijn verblijf in een prachtige omgeving? Dan is een overnachting in herberg Lambic de juiste keuze.
In het schilderachtige dorp Blitterswijck in Noord-Limburg is de herberg gelegen. Voor fietsers en wandelaars zijn er legio recreatie mogelijkheden. De natuur rondom de Maas en de Maasduinen is zeer divers en zorgt voor ontspanning.
Ook steden als Nijmegen, Venlo, Roermond en Düsseldorf liggen op korte afstand. Of gaat u liever naar de oude dorpjes Arcen, Well of Kevelaer? Om daar te genieten van de cultuur, geschiedenis en horeca. Kortom alles is aanwezig voor de ideale vakantie of kort verblijf.
De herberg bevat momenteel 1 zeer ruime kamer die van alle gemakken is voorzien. Parkeren kan gratis op eigen terrein achter de herberg.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vierlingsbeek - Swolgen
 
 

Kerkstraat 1, 5863AP Blitterswijck
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.