Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
De Diepen Eethuis en blokhutten/ trekkershutten (overnachten)
Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep.

Detailinformatie

De Diepen Eethuis & Overnachten is een familiebedrijf in de kop van Noord-Limburg, onder de rook van Nijmegen (Gelderland) en vlak bij Cuijk (Brabant). Gelegen aan de voet van de Sint Jansberg en Reichswald (Natura 2000). Direct aan het bos en aan de route van het Pieterpad, Maasduinenpad, Walk of Wisdom en meerdere diverse wandelroutes.

In een van deze natuurgebieden leeft één van de spectaculairste insecten van Nederland: het vliegend hert, maar ook vele andere dieren zoals vossen, dassen, herten, reeën en de gele ringslang.

In het eethuis serveren wij diverse gerechten. In het seizoen heerlijke asperges, erwtensoep of een pannenkoek met wildragout. Met heerlijke producten uit de streek. Naar het schijnt werkte deze omgeving inspirerend op de ontwerper van De Droomvlucht uit de Efteling. Alleen de trollen en elfen ontbreken hier nog!

Voor een betaalbare eenvoudige overnachting in onze trekkershutten (2p.) of onze blokhutten (4p), meer informatie en foto's kijk op onze website. Vragen over beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op.
 
Deze accommodatie beschikt over 6 trekkershutten en 20 bedden.
Er is ruimte voor 20 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren
Extra: Ontbijtpakket, linnengoed
0485-516404
dediepen.franc@gmail.com

Franc Holthuysen
Manon Holthuysen
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep
 
 

Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.