5
5.0 van de 1 stem(men)
Eethuis de Diepen en blokhutten/ trekkershutten (overnachten)
Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep.

Detailinformatie

Eethuis de Diepen en blokhutten/trekkershutten overnachtingen is een familiebedrijf in de kop van Noord-Limburg, onder de rook van Nijmegen (Gelderland) en vlak bij Cuijk (Brabant). Gelegen aan de voet van de Sint Jansberg en Reichswald (Natura 2000). Direct aan het bos en aan de route van het Pieterpad, Maasduinenpad, Walk of Wisdom en meerdere diverse wandelroutes.

In een van deze natuurgebieden leeft één van de spectaculairste insecten van Nederland: het vliegend hert, maar ook vele andere dieren zoals vossen, dassen, herten, reeën en de gele ringslang.

In het eethuis serveren wij diverse gerechten. In het seizoen heerlijke asperges, erwtensoep of een pannenkoek met wildragout. Met heerlijke producten uit de streek. Naar het schijnt werkte deze omgeving inspirerend op de ontwerper van De Droomvlucht uit de Efteling. Alleen de trollen en elfen ontbreken hier nog!

Voor een betaalbare eenvoudige overnachting in onze trekkershutten (2p.) of onze blokhutten (4p), meer informatie en foto's kijk op onze website. Vragen over beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op.
Opties: lunch/lunchpakket, diner, honden welkom, gratis Wifi, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gratis parkeren
Extra: Ontbijtpakket, linnengoed
 
0485-516404
dediepen.franc@gmail.com

Franc Holthuysen
Manon Holthuysen
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep
 
Van 1 mei tot 1 oktober dagelijks van 11:00 tot 20:00 uur. Van 1 oktober tot 1 mei iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 20:00 uur.

Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites