Skip to main content
0
Ontdek natuur en comfort in onze trekkershut in Swalmen, Limburg.
Bosstraat 115, 6071 PX Swalmen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Venlo - Swalmen, Swalmen - Montfort.

Detailinformatie

Ontdek de natuur vanuit een comfortabele trekkershut in Swalmen, Limburg

Welkom bij deze sfeervolle, recent gerenoveerde trekkershut, prachtig gelegen in Swalmen, een charmant dorp in Limburg, direct aan de grens met Duitsland. Perfect gepositioneerd langs het beroemde Pieterpad, biedt deze hut de ideale uitvalsbasis voor zowel Nederlandse als internationale wandelaars die de unieke landschappen en kenmerken van deze regio willen verkennen.

De trekkershutten zijn voorzien van bedlinnen en handdoeken. Ze zijn uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen (toilet en douche), zodat je na een dag van verkenning in privacy kunt ontspannen. De hut, gemaakt van duurzame materialen, past bij de natuurlijke omgeving, waardoor je je één blijft voelen met de natuur.

Geniet van de rust en stilte in deze natuurrijke omgeving, waar het enige geluid het gezang van vogels en het ruisen van de bladeren is. Swalmen, met zijn unieke grensligging, biedt de perfecte mix van Limburgse gastvrijheid en Duitse Gründlichkeit, waardoor het een fascinerende bestemming is voor je avonturen in een bosrijke omgeving.
 
Deze accommodatie beschikt over 9 trekkershutten en 18 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Herberg de Bos, 0475502557, administratie@herbergdebos.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Venlo - Swalmen, Swalmen - Montfort
 
 

Bosstraat 115, 6071 PX Swalmen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.