Skip to main content
0
Midden in de natuur Vintage Camper Bleijenbeek
Bleijenbeek 12, 5851 EE Afferden
3500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Gennep - Vierlingsbeek.

Detailinformatie

Je overnacht op ons erf in een Vintage Dodge Camper. Deze staat op het erf van onze historische boerderij Aldenhof. Bij aankomst ervaar je meteen de vrijheid en ruimte van deze plek in het groen. Met uitzicht op de akkers en het bos, de historische boerderij, een meanderende beek en kasteelruïne Bleijenbeek. De oldtimer heeft een gezellige zithoek en een volledig ingericht keukentje. We hebben 1 vast bed en de zithoek is eventueel ook om te bouwen tot een extra bed (1.80m lengte). In de tuin rondom de camper is een vuurplaats aanwezig met driepoot en heksenketel, heerlijk om je eigen maaltijd op het vuur te bereiden. Voor de liefhebber is er tevens een (koud water) buitenbad beschikbaar. In de boerderij zelf is het toilet, was- en douchegelegenheid. Net als de mogelijkheid om de fiets(en) te stallen. Een haal- en brengservice naar de route is mogelijk.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: vuurplaats, buitenbad, loungebedden, tuin 2000m2
Bleijenbeek 12 in Afferden, 06-48520710, aja.dehollander@gmail.com
Deze accommodatie ligt 3500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Gennep - Vierlingsbeek
 
 

Bleijenbeek 12, 5851 EE Afferden
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.