Skip to main content
4.66667
4.7 van de 3 stem(men)
In centrum Rolde bij voormalige kaasmakerij 65 euro/2 personen incl. ontbijt.
Hunebedweg 4, 9451 AP Rolde
300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo.

Detailinformatie

Vlakbij de kerk en hunebedden, bevindt zich onze accommodatie in een voormalige kaasmakerij.
We beschikken over 3 kamers, 1 kamer beschikt over een 2 persoonsbed, de andere 2 persoonskamer heeft 2 eenpersoonsbedden en een televisie.
Er is gelegenheid voor het maken van een kop koffie en thee.
De badkamer wordt gedeeld met de andere gasten. Natuurlijk kunt U gebruik maken van onze mooie bloementuin met verschillende zitjes.
Winkels en prima restaurants bevinden zich om de hoek. Ook de bushalte met de bus naar Schoonloo is 200 meter van ons verwijderd, handig wanneer U voor 2 etappes onze B&B wilt boeken. De volgende morgen staat er een lekker ontbijt voor U klaar, zodat U de dag goed kunt beginnen.
Tweepersoonskamer kost 65 euro per nacht, eenpersoons kamer 35 euro.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: gebruik van magnetron
Lidwien de Boer
Hunebedweg 4 9451 AP Rolde
9451AP Rolde
06-52341976
06-33022117
9451AP Rolde
06-52341976
06-33022117
lidwiendeboer58@gmail.com
Deze accommodatie ligt 300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo
 
 

Hunebedweg 4, 9451 AP Rolde
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Rob Diemel
Heel hartelijk ontvangen en welkom geheten met koffie en koek. Een goed bed en een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan (incl warme verse broodjes, biologische vleeswaren en kaas en een eigen eitje, zelfgemaakte jam etc.). En dat voor zo’n lage prijs. Vrijwel aan het Pieterpad gelegen. Meer dan aan te raden.
Wiekie Kerkhof
Op 11 oktober heb ik samen met een vriendin overnacht in B&B Kaasmakerij Rolde en wij zijn zeer tevreden over deze B&B. De vriendelijkheid en de gastvrijheid van de eigenaars was fijn. Het leuke is dat ze zowel bij aankomst en tijdens het goede en uitgebreide ontbijt allerlei zelfgemaakte of gekweekte producten uit eigen tuin voorgeschoteld krijgt. Ook de slaapkamer was netjes en de matrassen prima. De bushalte ligt dichtbij en het startpunt van het Pieterpad ook. Kortom een aanrader!