Skip to main content
0
Vrijstaande blokhut met uitzicht op de landerijen, zie foto's
Rondweg 28, 7787 EK Holtheme
2500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Onze vrijstaande unieke blokhut is prachtig gelegen vlak bij de Duitse grens met uitzicht op de landerijen. Het natuurhuisje is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers! Met volledige privacy. Het ligt nabij het Overijsselse Vechtdal (Gemeente Hardenberg) met veel fiets- en wandel mogelijkheden in de directe omgeving. Op 2,5 kilometer van de blokhut loopt het bekende Pieterpad.
Ontdek de schoonheid van Holtheme. Geniet van de rust en ruimte tijdens een verblijf in ons zelf gebouwde blokhut. Een sfeervol en stoer vakantiehuisje, prachtig gelegen met een weids uitzicht over de landerijen. Het is een comfortabel en duurzaam gebouwd huisje. Het is gemaakt van boomstammenhout, met een groen dak en geschikt voor alle seizoenen. Het is ingericht voor 2 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 trekkershutten en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Rondweg 28
info@erwincramer.nl
06-34132072 Apper/beller is sneller!
info@erwincramer.nl
Deze accommodatie ligt 2500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sleen - Coevorden
 
 

Rondweg 28, 7787 EK Holtheme
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.