Skip to main content
0
1 Cottage 4 pers. tuin 1500 m2 en 1 Trekkershut 2 pers., sauna en tuin 2000 m2.
Schandelo 66, 5941 NH Velden
3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Art, Bed & Breakfast – Velden
Twee exclusieve verblijven in Noord Limburg. Gesitueerd bij een recentelijk geheel gerenoveerde herenboerderij uit 1865 aan de rand van het dorpje Schandelo bij Velden.

In de 1500 m2 tuin ligt de Casa Mosa Cottage, een luxe ingerichte complete vakantiewoning voor 4 personen, 1 twee-persoons bed en 2 eenpersoons bedden met keuken, douche, toilet en dus zonder ontbijtservice, dat kunt u namelijk zelf doen.

In de andere naastliggende privé tuin van 2000 m2 ligt ook een prachtig houten chalet met aparte toilet- en douche-unit buiten op 20 meter. Geschikt voor 2 personen. Met keuken, slaapkamer, woonkamer en vide en een heerlijke patio met bbq. Die tuin is voor u Privé, een paradijselijk plekje omgeven door weiden. U kunt nu ook de Finse sauna in de tuin reserveren voor u alleen en heerlijk privé.

Een toplocatie grenzend aan natuurgebied de Maasduinen. Wij scoren hoog op beoordelingssites en daar zijn we heel blij mee! Service staat bij ons bovenaan.

In het woonhuis staat veel glaskunst van de kunstenaar en gastheer Herman Marissen. Dat betekent dat u daar omringd bent door tientallen kunstvoorwerpen in een bijzonder smaakvol gerestaureerd monumentaal pand. Vraag voor een rondleiding!

De twee grote (beelden) tuinen staan voor een ontspannen privé verblijf in een natuurlijke parkachtige omgeving. Tuinen met zeldzame inheemse planten, veel bomen, ingericht met beelden, kampvuur, barbecue, veel zitjes en hoekjes, kunstatelier, hangmat en een koivijver.

Aangrenzend aan de tuinen zijn weiden met paarden. In de tuinen zijn diverse zitjes en er is de mogelijkheid voor een kampvuurtje. Een barbecue maakt het mogelijk om in de zomer zelf buiten te kokkerellen. Kortom een tuin om in te genieten. Tegenover de B&B is een grote weide, hier houden we de kippen en de bijtjes voor de eieren en de honing.

Onze gasten geven we alle individuele aandacht en service in een rustige en kunstzinnige omgeving op een groot landgoed weg van alle drukte.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 trekkershutten en 4 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Fietsverhuur, Finse houtsauna-verhuur
Schandelo 66, 5941NH Velden. Beheerders: Herman Marissen en Hennie Gordebeke, tel: 0654320199, email: marissen@delta.nl
Deze accommodatie ligt 3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 
 

Schandelo 66, 5941 NH Velden
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.