Skip to main content
0
1 Cottage voor 4 personen, 1 Trekkershut voor 2 personen, 2 B&B kamers voor 2 p
Schandelo 66, 5941 NH Velden
3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Art, Bed & Breakfast – Velden

Met haal en brengservice aan het veer , op 1 km. lopen vanaf uw route, in Velden.
Een exclusieve B&B in Noord Limburg. Gesitueerd in en om een recentelijk geheel gerenoveerde herenboerderij uit 1865 aan de rand van het dorpje Schandelo bij Venlo.

De B&B in het herenhuis heeft 2 grote gastenkamers, ieder voor 3 personen met een gezamenlijke grote 32 m2 badkamer met toilet en douche. U kunt gebruik maken van de ontbijtservice. In de 1500 m2 parkachtige tuin kunt u ook heerlijk een plekje zoeken of bbq-en of buiten koken.

Verder ligt in de 1500 m2 tuin de Casa Mosa Cottage, een luxe ingerichte complete vakantiewoning voor 4 personen, 1 twee-persoons bed en 2 eenpersoons bedden met keuken, douche, toilet en dus zonder ontbijtservice, dat kunt u namelijk zelf doen.
Verder in een andere naastliggende privé tuin van 2000 m2 een prachtig houten chalet met aparte toilet- en douche-unit buiten op 20 meter. Geschikt voor 2 personen. Met keuken, slaapkamer, woonkamer en vide en een heerlijke patio met bbq. Die tuin is voor u Privé, een paradijselijk plekje omgeven door weiden. Vanaf maart 2023 is de tiny house sauna in de tuin ook te reserveren voor u alleen en heerlijk privé.

Een toplocatie grenzend aan natuurgebied de Maasduinen. Wij scoren hoog op beoordelingssites en daar zijn we heel blij mee! Service staat bij ons bovenaan.

In het woonhuis staat veel glaskunst van de kunstenaar en gastheer Herman Marissen. Dat betekent dat u omringd bent door tientallen kunstvoorwerpen in een bijzonder smaakvol gerestaureerd monumentaal pand. Vraag voor een rondleiding!

Een 1500 m2 grote (beelden) tuin zorgt voor een ontspannen privé verblijf in een natuurlijke parkachtige omgeving. Een tuin met zeldzame inheemse planten, veel bomen, ingericht met beelden, kampvuur, barbecue, veel zitjes en hoekjes, kunstatelier, hangmat en een koivijver.

Aangrenzend aan de tuinen zijn weiden met paarden. In de tuinen zijn diverse zitjes en er is de mogelijkheid voor een kampvuurtje. Een barbecue maakt het mogelijk om in de zomer zelf te kokkerellen. Kortom een tuin om in te genieten. Tegenover de B&B is een grote weide, hier houden we de kippen en de bijtjes voor de eieren en de honing.

Onze gasten geven we alle individuele aandacht en service in een rustige en kunstzinnige omgeving op een groot landgoed weg van alle drukte.

In de woonkamer kunt u aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met streekproducten. We kunnen op uw vraag ook een lunchpakket voor u samenstellen.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 trekkershutten en 10 bedden.
Er is ruimte voor 10 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Fietsverhuur
Schandelo 66, 5941NH Velden. Gastheer: Herman Marissen, tel: 0654320199, email: marissen@delta.nl, Haal en breng service gratis.
Deze accommodatie ligt 3000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 

Schandelo 66, 5941 NH Velden
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.