Skip to main content
4.42857
4.4 van de 7 stem(men)
B&B in Schoonloo, direct aan het Pieterpad precies halvewege Rolde en Sleen
Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen.

Detailinformatie

Binnen in onze B&B schuur staan 2 blokhutten. 's Zomers is het binnen heerlijk koel en in de winter kunt u lekker warm bij de pelletkachel zitten. Tussen de blokhutten zijn zitjes met heerlijke fauteuils waar u op uw gemak een kopje koffie of thee kunt drinken of u kunt er voor kiezen in de de lees-en spelletjes blokhut een spelletje te doen.
In de blokhutkamer beschikt u over privé sanitair. U heeft een eigen douche, toilet en wastafel.
De kamerprijs is inclusief ontbijt.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Geen verzoek is ons te gek. Geef aan waar u behoefte aan heeft en wij kijken of we het mogelijk kunnen maken
Hoofdstraat 30a
9443 TK Schoonloo
0592-465180
info@de-tweelingen.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen
 
 

Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Fabiënne
Wij zijn 1 nacht gebleven. Goede bedden, lekkere douche en uitgebreid ontbijt. Ook heel gezellig om in de gezamelijke ruimte te zitten. Bij de tweelingen is veel mogelijk: fietsje lenen of gebracht worden van en naar etappes. Echt top 👍🏽
Charl en Karin
We hebben heerlijke dagen gehad bij Debbie en Richard.
Gezellig om met andere gasten aan de grote tafel te ontbijten. Dank je wel Debbie voor het brengen naar het begin punt van onze routes!
( ik wilde 5 sterren geven maar drukte per ongeluk op één ster en deze werd direct geplaatst😏hoe kan ik dit veranderen?)

Koen Mertens
Debbie en Richard hebben een sfeervolle plek gecreëerd volledig afgestemd op wandelaars. Ze ontvangen je hartelijk. We konden ook twee fietsen lenen om in het dorp wat te gaan eten. Deze B&B is een aanrader!
Suzan
Fijn verblijf en lekker ontbijt! Anders dan anders overnachten in je eigen blokhut met directe toegang tot de gemeenschappeli jke ruimte. Dank Debbie en Richard voor jullie gastvrijheid.
Jochem en Sophie
Hier zeker een overnachting plannen! Het ligt midden tussen Rolde en Sleen, dus de etappes die eerst wat onevenredig waren verdeeld (18 km en 23 km) zijn dan heel netjes in tweeën gehakt (20 km en 20 km) waarbij je geen moment van het Pieterpad hoeft af te wijken. Daar komt ook nog bij dat Debbie en Richard fantastische mensen zijn, ontzettend gastvrij en met heel veel humor, die een prachtige plek hebben gecreëerd met schattige blokhutjes, een kachel in een gezamelijke woonkamer en ontbijt!
Peter Paulsen
Afgelopen weekend 2 heerlijke overnachtingen bij De Tweelingen. Super lokatie, heerlijke bedden, ontbijt (en lunchpakket) waar je de dag mee aankunt en vooral giga vriendelijke eigenaren (Debby en Richard). Op loopafstand van Schoonloo (scheelt weer bij de volgende etappe), maar er zijn ook fietsen voor je beschikbaar. Ze brengen je ook graag naar je startplaats. Kortom: aanradertje!
Liam
Wij hebben twee nachten verbleven bij Debbie en Richard. Echt helemaal te gek. De passie waarmee de eigenaren hun B&B runnen, is wat ons betreft uitmuntend geweest. Niks is te gek, alles kan geregeld worden. Tegelijk met altijd een vriendelijk woord en een grapje voor onze meiden. Daarbij zijn de faciliteiten geweldig te noemen. Dik tevreden! En een dikke aanrader voor gezinnen.