Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
B&B in Schoonloo, direct aan het Pieterpad precies halvewege Rolde en Sleen
Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen.

Detailinformatie

Binnen in onze B&B schuur staan 2 blokhutten. 's Zomers is het binnen heerlijk koel en in de winter kunt u lekker warm bij de pelletkachel zitten. Tussen de blokhutten zijn zitjes met heerlijke fauteuils waar u op uw gemak een kopje koffie of thee kunt drinken of u kunt er voor kiezen in de de lees-en spelletjes blokhut een spelletje te doen.
In de blokhutkamer beschikt u over privé sanitair. U heeft een eigen douche, toilet en wastafel.
De kamerprijs is inclusief ontbijt.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Geen verzoek is ons te gek. Geef aan waar u behoefte aan heeft en wij kijken of we het mogelijk kunnen maken
Hoofdstraat 30a
9443 TK Schoonloo
0592-465180
info@de-tweelingen.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen
 

Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Peter Paulsen
Afgelopen weekend 2 heerlijke overnachtingen bij De Tweelingen. Super lokatie, heerlijke bedden, ontbijt (en lunchpakket) waar je de dag mee aankunt en vooral giga vriendelijke eigenaren (Debby en Richard). Op loopafstand van Schoonloo (scheelt weer bij de volgende etappe), maar er zijn ook fietsen voor je beschikbaar. Ze brengen je ook graag naar je startplaats. Kortom: aanradertje!
Liam
Wij hebben twee nachten verbleven bij Debbie en Richard. Echt helemaal te gek. De passie waarmee de eigenaren hun B&B runnen, is wat ons betreft uitmuntend geweest. Niks is te gek, alles kan geregeld worden. Tegelijk met altijd een vriendelijk woord en een grapje voor onze meiden. Daarbij zijn de faciliteiten geweldig te noemen. Dik tevreden! En een dikke aanrader voor gezinnen.