5
5.0 van de 1 stem(men)
B&B in Schoonloo, direct aan het Pieterpad precies halvewege Rolde en Sleen
Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen.

Detailinformatie

In onze B&B schuur bevinden zich 3 blokhutten. U heeft de beschikking over een 2-persoons blokhut met privé sanitair (toilet, wastafel en douche). In de gezamenlijke ruimte op het middenpleintje tussen de hutten serveren wij 's morgens het ontbijt en hier staan koffie en thee 24/7 gratis voor u klaar. Wij bieden tegen vergoeding Pieterpad vervoer aan op de etappes Zuidlaren, Rolde, Schoonloo en Sleen. Wilt u een lunchpakket mee, de was laten doen, uw bagage laten vervoeren naar het volgende overnachtingsadres of 's avonds nog even in de sauna? Dit is allemaal geen probleem bij ons. Geen wens is ons te gek, als we het kan maken we het mogelijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Geen verzoek is ons te gek. Geef aan waar u behoefte aan heeft en wij kijken of we het mogelijk kunnen maken
Hoofdstraat 30a
9443 TK Schoonloo
0592-465180
info@de-tweelingen.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen
 

Hoofdstraat 30a, 9443 TK Schoonloo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Liam
Wij hebben twee nachten verbleven bij Debbie en Richard. Echt helemaal te gek. De passie waarmee de eigenaren hun B&B runnen, is wat ons betreft uitmuntend geweest. Niks is te gek, alles kan geregeld worden. Tegelijk met altijd een vriendelijk woord en een grapje voor onze meiden. Daarbij zijn de faciliteiten geweldig te noemen. Dik tevreden! En een dikke aanrader voor gezinnen.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites