3
3.0 van de 1 stem(men)
14 camperplaatsen met een gastenverblijf en een trekkershut
Zweeloërstraat 1, 7846 TE Noord-Sleen
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Leuke kleine camperscamping met was-douche ruimte en overdekt terras, alsmede een gastenverblijf met keuken,woonkamer,2 slaapkamers en douche-toiletruimte, verder een trekkershut en ruimtes voor 2 trekkerstenten.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, honden welkom, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren
Extra: Vanaf volgend jaar ook wifi op de camping
 
Zweeloerstraat 1 7846 TE Noord Sleen, telnr: 0623826028, mail: dekalverweide@gmail.com
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
gehele jaar

Zweeloërstraat 1, 7846 TE Noord-Sleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Judith
Wat een positieve verrassing was deze locatie! Erg vriendelijke gastheer. Deze “trekkersh ut” is een mooi gezellig ingericht huisje. Er is geen stromend water en sanitair, maar dit is 5 stappen buiten de hut in gebouwtje waar de campinggasten ook gebruik van kunnen maken.. Plek voor paar campers in mooi aangelegde grote tuin met vijver. Inmiddels ook een pipo-wagen. Er loopt een doorgaande weg langs, maar deze is buiten de spits en s nachts stil. Prima ontbijt!

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites