Skip to main content
2
2.0 van de 2 stem(men)
14 camperplaatsen met een gastenverblijf , een trekkershut en een pipowagen
Zweeloërstraat 1, 7846 TE Noord-Sleen
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Leuke kleine camperscamping met was-douche ruimte en overdekt terras, alsmede een gastenverblijf met keuken,woonkamer,2 slaapkamers en douche-toiletruimte, verder een trekkershut, een pipowagen en ruimtes voor 2 trekkerstenten.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
 
Zweeloerstraat 1 7846 TE Noord Sleen, telnr: 0623826028, mail: dekalverweide@gmail.com
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
gehele jaar
 

Zweeloërstraat 1, 7846 TE Noord-Sleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Wim
De trekkershut was al bezet, er was nog wel een "pipowagen" beschikbaar, er moest direct betaald worden voordat de reservering definitief werd.
Bij aankomst bleek de "pipowagen" een afgekeurde bouwkeet te zijn. Ook de slaapvoorzienin g zoals de slaapbank, het matras en dekbed was beneden de maat.
Ik zou hier een volgende keer niet meer voor kiezen, in (Noord) Sleen zijn betere accomodaties te vinden.

Judith
Wat een positieve verrassing was deze locatie! Erg vriendelijke gastheer. Deze “trekkersh ut” is een mooi gezellig ingericht huisje. Er is geen stromend water en sanitair, maar dit is 5 stappen buiten de hut in gebouwtje waar de campinggasten ook gebruik van kunnen maken.. Plek voor paar campers in mooi aangelegde grote tuin met vijver. Inmiddels ook een pipo-wagen. Er loopt een doorgaande weg langs, maar deze is buiten de spits en s nachts stil. Prima ontbijt!