Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
BB 'Bosryck-Eelen', een ideale uitvalbasis voor wandeltochten én betaalbaar
Nieuwe Twentseweg 4, 7447 PM Hellendoorn
850 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten.

Detailinformatie

De sfeervolle, vrijstaande B&B ligt op de grens van Salland en Twente ten Noorden van de Sallandse Heuvelrug aan de rand van het dorp Hellendoorn. Het B&B beschikt over 1 gastenverblijf. Eigen entree, woonkamer, open keuken v.v. alle faciliteiten, badkamer vv wastafel, douche en toilet, 4 comfortabele een-persoonsbedden (springbox), tv, tuin+terras, eigen parkeerplaats. Elke morgen in alle rust genieten van een uitgebreid (streek)ontbijt. Na een gezellig dagje uit kunt u op het terras in de ruime tuin de avondzon zien ondergaan. Het is een ideale uitvalbasis voor schitterende wandeltochten. Vanaf B&B Bosryck-Eelen wandelt u zo de prachtige afwisselende natuur in. Aan het eind van de weg bevinden zich informatieborden voor zowel wandelnetwerken als fietsknooppunten.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Nieuwe Twentseweg 4
7447 PM Hellendoorn
info@bb-bosryck-eelen.nl
Deze accommodatie ligt 850 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten
 
 

Nieuwe Twentseweg 4, 7447 PM Hellendoorn
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.