Skip to main content
3.85714
3.9 van de 7 stem(men)
Bed en Breakfast Huize Lions in Zuidlaren met 1 nieuwe eigen kamer
Hofakkers 18, 9471 HB Zuidlaren
200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Bed and Breakfast Huize Lions is gelegen in een mooie wijk in het gezellige dorp Zuidlaren met vele restaurants en terrassen. Onze vrijstaande woning met mooie tuin ligt op het ZW. Het Pieterpad en bushalte liggen op 200 m van de B&B. Goede busverbinding met Groningen.
NIEUW is onze tuinkamer 2/ 3 pers eigen entree en badkamer. De kamer heeft een zitje en klein pantry TV en WiFi eigen terras.
Het ontbijt serveren in de pantry op de kamer, ook is het tegen betaling mogelijk een lunchpakket mee te nemen. Wij ontvangen onze gasten met een kopje koffie/ thee.
Groningen en Assen liggen op 15 km afstand.
Het Gronings en Drents Museum zijn de moeite waard om te bezoeken. Het zuidlaardermeer ligt op 3 km. Haal en breng service (Pieterpad) is mogelijk tegen een vergoeding. ( bv.Rolde)
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Hond in overleg toegestaan tegen vergoeding,
Hofakkers 18 Zuidlaren
050-4093967 of 06-51329915
Deze accommodatie ligt 200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
 

Hofakkers 18, 9471 HB Zuidlaren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Rene Jansen
Heerlijke B&B , na aankomst van onze wandeling werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar Dirk en kregen we een kopje koffie en uitleg over de kamer. Wij hebben de tuinkamer geboekt en deze is met een eigen opgang en heerlijk ruime en nieuwe badkamer erg fijn. Alles is nieuw en netjes. Mooie tuin en zitje bij de openslaande deuren. Ontbijt was heerlijk. Echt een aanrader als je stopt in Zuidlaren. Zuidlaren is trouwens een prachtig dorp en hebben heerlijk gegeten bij restaurant Sapori.
A den Ouden
Fijne B&B, erg gastvrij/ vriendelijk. Super mooie kamer met fijne bedden, mooie badkamer heel verzorgt. Ontbijt prima, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Super!
Marga
Ik werd verwelkomt met een kop koffie en een gezellig kennismakingsge sprek.
De hele B&B is met alle zorg en aandacht ingericht, over alles is nagedacht, je voelt je er echt thuis.
Gezellige kamer, heerlijke luxe badkamer en een fijn knus keukentje. Ook hier is aan alles gedacht, tot een eierkoker aan toe. Helaas van het leuke tuintje geen gebruik kunnen maken.
Uitgebreid ontbijt staat klaar in de koelkast.
Gastheer wees de volgende ochtend hoe ik het beste op het Pieterpad kwam.