Skip to main content
5
5.0 van de 3 stem(men)
"Aan de Esch" Uniek gelegen appartement met eigen voorzieningen voor 2 personen
Hunebedweg 6, 9451 AP Rolde
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo.

Detailinformatie

Uniek gelegen appartement in woonboerderij met eigen voorzieningen voor 2 personen. Grenzend aan het startpunt van het Pieterpad, met een vrij uitzicht over de Esch en de hunebedden. Het appartement beschikt over een eigen ingang. Een woon/slaapkamer met een luxe slaapbank en houtkachel. Volledige keuken en eigen badkamer. U beschikt over een besloten tuin met zitje en volledige privacy. Gratis Wifi aanwezig. Fietshuur mogelijk voor €5,= per dag. Geen ontbijtservice De warme bakker, supermarkt en diverse restaurants zijn op loopafstand. Tarief €65,= per nacht.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Evt. haal en brengservice.
"Aan de Esch"
Lia Groeneveld

tel.0592241031
0645646468
Hunebedweg 6 9451 AP Rolde
lia.groeneveld@live.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo
 
 

Hunebedweg 6, 9451 AP Rolde
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Wessel Swart
Een absolute aanrader! Ik heb bij Lia en Ben in de BnB gelogeerd onderweg langs het Pieterpad met mijn hondje. Een prachtige locatie, erg mooie BnB met veel oog voor details. Een heerlijk bed, fantastische douche en een keuken met alles wat je nodig hebt. De service van Lia en Ben was geweldig; echt een warm bad. We komen zeker terug!
Jochem en Sophie
Fantastische B&B waar wij ontzettend hartelijk werden ontvangen na helemaal nat te zijn geregend op het Pieterpad. We konden meteen onze spullen drogen en konden heerlijk warm worden in dit überschatti ge respijt midden in de natuur. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, er is een knapperend haardvuur als je dat wilt, en alles is netjes, schoon en verzorgd. Megatip!