Skip to main content
4.66667
4.7 van de 3 stem(men)
Het hele jaar voordelig overnachten met alle voorzieningen.
Lemelerweg 4, 7731 PR Ommen
700 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Zelfstandig gelegen tuinkamer met eigen d/wc/wifi/koelkastje. Inclusief koffie/thee. Groepje van 4 gasten mogelijk, Hond welkom (niet in appartement) Overnachten in appartement op basis van logies met ontbijt. Transport naar Hellendoorn mogelijk. Gratis gebruik fietsen.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Haal- en brengservice naar Hellendoorn. Gratis fietsen aanwezig.
Lemelerweg 4, 7731PR Ommen. Tel.: 06-4489 3582 / 06-5195 1363. email: benbdegier@outlook.com
Deze accommodatie ligt 700 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 
 

Lemelerweg 4, 7731 PR Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Marleen
We hebben een heerlijk goed verzorgd verblijf gehad in het Tuinhuis. We mochten de fietsen gratis lenen zodat we in 10 minuten in Ommen stonden. 'S ochtends werden we heerlijk wakker met alle vogeltjes en hebben we een koffietje gedronken in de prachtige tuin en stond er een lekker ontbijtje klaar in de serre. Veel dank!
M van den Bergh
Een hartelijke ontvangst door dhr en mevr de Gier in hun mooi gelegen B&B. Wij verbleven in het appartement; zeer ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Voor Pieterpad lopers is de haal/breng service een uitkomst! Zeer aan te bevelen