5
5.0 van de 2 stem(men)
Hotel Pastis is een kleinschalig, sfeervol familiehotel
Luikerweg 1 Maatricht
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Hotel Pastis is gevestigd in twee panden, daterend van begin vorige eeuw. De karakteristieke panden zijn sfeervol ingericht en geven meteen bij binnenkomst een warm "huiskamer gevoel". Zeker ook vanwege onze persoonlijke benadering ten aanzien van onze gasten. Het hotel is gelegen tussen de oude binnenstad en het natuurgebied rondom de St.Pietersberg. De ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die ook de geneugten van het centrum binnen handbereik willen hebben.
Aan de voet van de St.Pietersberg, op 150 meter van Hotel Pastis, liggen een aantal restaurants, waaronder het aan ons gelieerde Restaurant Villeneuve.
 
Deze accommodatie beschikt over 11 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Luikerweg 1
6212 ET Maastricht
043-3580110
06-21822883
info@hotelpastis.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 

Luikerweg 1 Maatricht
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites