Skip to main content

 

Nu leverbaar: het Pieterfietspad

01 september 2023


Het Pieterfietspad is de officiële fietsvariant van het populaire Pieterpad van de hand van de makers van het Pieterpad. De ca. 580 km lange route voert door alle etappeplaatsen van het Pieterpad. Het grootste deel van de route voert over andere wegen en paden dan de wandelroute. Het Pieterfietspad is dan ook echt een andere route dan het Pieterpad, maar je komt natuurlijk wel door dezelfde streken en landschappen en door alle etappeplaatsen. Daardoor is het Pieterfietspad ook ideaal voor degenen die wandelen en fietsen willen combineren (en die over een auto met fietsendrager beschikken). Je kunt nu gemakkelijk een etappe wandelen en via een andere route weer terugfietsen naar je beginpunt, of omgekeerd.

De uitgave van het Pieterfietspad bestaat uit een set van twee kaarten waarop de route is ingetekend. Ook vind je op de kaart het hele fietsknoopuntennetwerk, toeristische informatie en ca. 150 interessante kijkpunten. De kijkpunten worden beschreven in een apart boekje bij de kaartenset. Het geheel is gebundeld in een fraai mapje.

De route van het Pieterfietspad is helemaal uitgezet langs de fietsknooppunten. Dat maakt het super eenvoudig om de route te volgen. De route is in principe ook geschikt voor gebruikers van een electrische rolstoel of scootmobiel.

Bestel hem nu in de webwinkel