Skip to main content

 

Verwacht: wandelgids deel 2, 10e druk

31 maart 2023


In het 2e kwartaal van 2023 wordt de 10e druk van deel II van de gids verwacht. In de 10e druk is de vormgeving van de gids gemoderniseerd en zijn alle laatste routewijzigingen verwerkt. De informatie over overnachtingsmogelijkheden en openbaar vervoer verhuist in de 10e druk definitief naar de website. Locaties van OV-haltes vind je nog wel op de kaart van de gids, de dienstregeling kun je via de website opvragen. Daar vind je ook een ruim aanbod van overnachtingsadressen en horecagelegenheden. Op deze manier worden wandelaars beter bediend met actuele en accurate informatie. Vanaf de 10e druk vullen de gids en de website elkaar dan ook nog meer aan, de QR-codes in de gids helpen je om steeds naar de goede plek op de website te navigeren.

Wist je overigens dat we via de website altijd informatie geven over routewijzigingen voor de laatste editie van de gids en van die daarvoor? Zo ben je altijd gedurende lange tijd verzekerd van updates en kun je ook met de 9e druk de komende jaren nog uitstekend uit de voeten.

De ondersteuning voor de 8e druk van de gids wordt na het uitkomen van de 10e druk beëindigd. Deze gidsen dateren alweer uit 2008 (deel 1) en 2010 (deel 2).