Skip to main content

 

Bijeenkomst Werkgroep Pieterpad

24 maart 2023


Begin maart vond de jaarlijkse bijeenkomst van de Werkgroep Pieterpad plaats. Deze werkgroep bestaat uit meer dan 40 vaste vrijwilligers die zich inspannen om het Pieterpad voor de wandelaar optimaal te onderhouden. De meeste leden van de werkgroep hebben een traject van de route onder hun hoede, wat inhoudt dat ze de markeringen op dat deel bijhouden en verversen en dat ze bij calamiteiten, zoals een plotselinge afsluiting van de route, ter plaatse handelend optreden in overleg met de pad coördinator.
De bijeenkomst vond plaats in de Witte Villa in park Sonsbeek in Arnhem, een prachtige plek die centraal gelegen is en vlakbij het station, zodat men zowel uit het hoge noorden als uit het zuiden goed met de trein kon komen. De opkomst was groot, in totaal waren er meer dan 35 vrijwilligers aanwezig.

Pad coordinator en directeur van de Stichting Pieterpad Maarten Goorhuis verzorgde het inhoudelijk deel van het programma. Met een fraaie en duidelijke presentatie op een groot scherm nam hij de aanwezigen mee in de ontwikkelingen binnen de stichting en langs het pad.
Na de smakelijke lunch keerde iedereen geïnspireerd weer naar huis.