Skip to main content
4.16667
4.2 van de 6 stem(men)
Bourgondisch Genieten; rust & ruimte; ouderwets & gezellig
Mgr Aertsstraat 4, 5866 BH Swolgen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Onze oude Pastorie biedt slaapgelegenheid vanaf twee nachten; gelegen pal aan het einde van de etappe Vierlingsbeek-Swolgen of Venlo-Swolgen.

Lekker Bourgondisch en pal aan Pieterpad . Eetgelegenheden op kruip-afstand en buiten de deur direct weer op de route.
Ons meest geboekte arrangement kunnen we ook u van harte aanbevelen; kijk hiervoor op onze site naar het Pieterpad-arrangement.

Tot in Swolgen!

En voor nu alvast veel voorpret en wandelplezier!

Ruud & Rosemarie
info@deoudepastorie.nl
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, balkon/terras/tuin, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Mgr Aertsstraat 4, 5866 BH Swolgen (pal achter de kerktoren)
0478-691622
info@deoudepastorie.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo
 
 

Mgr Aertsstraat 4, 5866 BH Swolgen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Conny
Beste mensen.
Ria en Jeannet,
Ik snap helemaal wat jullie bedoelen! (zie mijn eerdere review, hieronder)

Ria en Jeanet
De goede reviews verbazen ons. Wij werden ontvangen door Ruud maar hadden niet het idee dat hij enthousiast was. Kamer niet schoon, dikke laag stof op sierbord die op een tafeltje stond.
Koelkast in kleine zitruimte was plakkerig door rode vloeistof, deze hebben wij schoongemaakt met een handdoek. Badkamer prima, ontbijt matig. Bij terugkomst na de wandeling stond Rosemarie in de tuin met Ruud en zij zei ons niet eens goedendag. Alsof we niet bestonden.

Tinne
We hebben hier een Pieterpad arrangement gehad. Was weer eens helemaal anders, maar hebben echt genoten.
Een huis met een ziel en met de ziel van de bewoners. Heel sympathieke gastheer en gastvrouw. Handig de haal/breng service. Zalig genoten in de tuin.
P.s. de tomatenzaadjes komen er aan.

Yvonne
Wat ‘n prachtige, karakteristieke B&B. We werden gastvrij ontvangen door de heer des huizes. Mooie kamer met goede bedden en fijne ruime badkamer. Heerlijk uitgebreid ontbijt met veel verse producten in de gezellige keuken van Ruud en Rosemarie. Ook dankbaar gebruik gemaakt van de haal/brengservice.
conny
echt niet fijn ervaren, deze b en b. Heel ouderwets, oubollig en gedateerd. Ja, ik snap dat het bij oude pastorie past. De fotos tonen frisser dan de werkelijkheid. ! Een nare geur (van oude kastjes?) op de slaapkamer! En een, in de verder wel schone badkamer, rioollucht. Ook door de gastheer niet erg gastvrij ontvangen. Ontbijt was groots met veel produkten,, maar: brood van de supermarkt en rommelige tafeldekking... jammer, dat je hier 2 nachten moet blijven!