0
Gastvrij kamperen en overnachten. Dé uitvalbasis voor wandelaars!
Hoofdstraat 76A, 9968 AG Pieterburen
5 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum.

Detailinformatie

Midden in het dorp van Pieterburen ligt camping Boetn Toen. De camping heeft twee velden met ruime beschutte plaatsen voor tent, caravan of camper. U kunt ook kiezen voor een overnachting in een van de acht accommodaties. Er zijn huurcaravans en blokhutten, met 1 tot 4 slaapplaatsen. Eenvoudig maar functioneel. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen, 9 verharde camperplaatsen en een losstaande vuilwaterstortbak. Voor de kampeerders is er een gezamenlijke zit- en verblijfsruimte beschikbaar gesteld in de grote stacaravan De Kaap op het eerste veld: handig om even te schuilen tegen de regen, aan tafel te eten of om spelletjes te doen. In De Kaap is een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker voor algemeen gebruik aanwezig. De camping biedt tegen vergoeding extra mogelijkheden zoals het draaien van een was, ontbijtservices, het huren van dekbedden en bedlinnen, een servieskist, vuurplaats en een (beperkt) aantal fietsen. De camping wordt gerund door een groep vrienden en vrijwilligers. Zij hopen u snel te kunnen begroeten en ontmoeten.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, balkon/terras/tuin, linnengoed aanwezig
Extra: Niet alle opties zijn gratis en altijd voorhanden.
 
Adres: Hoofdstraat 76A, 9968 AG Pieterburen
Telefoon: +31 (6) 5702 2690
Mail: waddencampingboetntoen@outlook.com
Deze accommodatie ligt 5 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum
 
April tot en met september

Hoofdstraat 76A, 9968 AG Pieterburen
Waardeer dit:

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem
Contactformulieren

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2020 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Wim van der Ende, Maarten Goorhuis   |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Netnog websites