Skip to main content
0
B&B in het centrum van het wierdedorp Eenrum, tussen de kerk en de molen,
Hoofdstraat 25, 9967 RJ Eenrum
80 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum.

Detailinformatie

In het centrum van het Groningse wierdedorp Eenrum, tussen de kerk en de molen, en direct aan het Pieterpad, staat het pas gebouwde Red Cat in Bed. Hier kunt u verblijven voor één nachtje of voor een langere periode.

De Studio en Het Appartement zitten onder dezelfde kap als ons eigen, net gebouwde huis (2023), maar hebben een eigen opgang. Zo zijn we altijd in de buurt, mocht u ons nodig hebben. Wij hebben geprobeerd bij de bouw van ons huis en de inrichting van de ruimtes te letten op duurzaamheid. Voor de isolatie van het huis is er gekozen voor natuurlijke materialen en op de vloer ligt kurk. Het huis gebruikt geen aardgas en wekt energie op door middel van zonnepanelen. Ons ontbijt bestaat vrijwel geheel uit lokale producten. We volgen daarin ook zo veel mogelijk de seizoenen.

Binnenkort opent om de hoek ook ons koffiehuisje Red Cat Coffee.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 6 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Hoofdstraat 25
9967 RJ Eenrum
Tel. 06 45284533
E-mail: info@redcatcoffee.com
Deze accommodatie ligt 80 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum
 
 

Hoofdstraat 25, 9967 RJ Eenrum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Marjolein
We hebben heerlijk geslapen in de nieuwe bedden van deze BnB. Huiselijke sfeer, opgeruimd, schoon. Vriendelijk dorp. Fijn tot rust gekomen na een dag wandelen!