Skip to main content
4
4.0 van de 1 stem(men)
Vlakbij het Bergherbos staat dit knusse tuinhuis met uitzicht over de weilanden
Arnhemseweg 4, 7037 CC Beek
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Braamt - Millingen.

Detailinformatie

De Kleine Bult is een vrijstaand tuinhuis, geschikt voor twee personen, met eigen wc en douche (handdoeken zijn beschikbaar), een opgemaakt tweepersoonsbed, een eethoek en zithoekje en een klein keukentje waar je (de aanwezige) koffie en thee kunt zetten. Ook is er een eigen overdekt terrasje, waar je 's avonds lekker kunt zitten. Er zijn een aantal prima eetgelegenheden en een supermarkt op loopafstand. 's Morgens word je een lekker ontbijtje gebracht.
Vanaf de route in het Bergherbos loop je via de bruin gemarkeerde 'paard-en-wagen routepaaltjes' 38, naar 39 en nr 40, rechtstreeks het bos uit om vervolgens 300 meter de Arnhemseweg verder te lopen en aan de linkerkant bij nummer 4, huize de Bult, de weg over te steken..
De afstand van de Pieterpadroute naar de Kleine Bult is een kleine kilometer.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra: Van de ontbijttafel kun je een lunch meenemen.
Arnhemseweg 4
7037 CC Beek (Montferland)
06 30 15 11 34
klaver@benbdekleinebult.nl
Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Braamt - Millingen
 
 

Arnhemseweg 4, 7037 CC Beek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.