Skip to main content
4
4.0 van de 1 stem(men)
Enjoy your Stee is een fijne B & B, gelegen direct aan de het Pieterpad.
Schaapstreek 17, 7841BR Sleen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Bij ons geniet u, in landelijke stijl, van de rust en de prachtige omgeving. Enjoy your Stee beschikt over 3 twee- persoonskamers allen voorzien van een eigen ingang, box- springbedden, een zithoek, privé- sanitair, WIFI en een eigen terrasje. De beide kamers in de Barn hebben daarnaast TV en een overdekt terras zodat je al gauw buiten kan zitten en, indien nodig, ook droog de wandelschoenen uit kan trekken!
In de gezamenlijke (ontbijt)ruimte vindt u een keukenblokje, gezamenlijke koelkast en een combi oven/magnetron. Hier kunt u ook (gratis) koffie en thee zetten. De gezamenlijke ruimte grenst direct aan de kamers in de Barn maar is vanuit de Tuinkamer ook makkelijk bereikbaar.
Tenslotte laten we u natuurlijk ook graag meegenieten van onze fijne tuin.
Wees welkom bij Enjoy your Stee in Sleen, direct aan de route van het Pieterpad. Als je er toch langsloopt, stop dan voor een fijne overnachting!
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: We kunnen gasten in contact brengen met een externe partij die Pieterpad vervoer verzorgt voor gasten van onze B & B
Schaapstreek 17, 7841BR Sleen
enjoyyourstee@gmail.com
06- 42847948
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
 

Schaapstreek 17, 7841BR Sleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.