Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
Kamer met eigen opgang, gelegen op 200 meter van de route.
C.F. van Sytzamastraat 24, 9951 AL Winsum
200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen.

Detailinformatie

U kunt heerlijk overnachten in onze gastenkamer die gelegen is op 200 meter van de route. De kamer beschikt over 3 bedden een eigen douche/ wc en een koelkast. Wanneer u aankomt kunt u eerst een lekker bakje koffie of thee nemen. Koffie en thee is bij de prijs inbegrepen. Serviesgoed, bestek en glazen is aanwezig. Zowel binnen als buiten is een zitje. De supermarkt is op 650 meter, het treinstation op 800 meter, en het busstation op 400 meter gelegen. Het gastenverblijf is uitermate geschikt voor meerdere overnachtingen. U kunt uw auto voor de deur parkeren, de route van Pieterburen naar Winsum is gemakkelijk te bereiken met buslijn 68, voor de 2e route naar Groningen bent u terug in Winsum met de trein in 20 min. en voor de 3e route naar Zuidlaren kunt u met de trein naar Groningen en vanaf het station aan de route beginnen. Uiteraard geldt dit ook andersom wanneer u het Pieterpad vanuit het zuiden loopt. De prijs is voor 1 persoon €40, 2 personen €60 en 3 personen €80. Van 8 juni t/m 4 juli 2024 gesloten.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
C.F. van Sytzamastraat 24, 9951 AL Winsum
Tel: 06 16584258
benthuisstee@gmail.com
Deze accommodatie ligt 200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen
 
 

C.F. van Sytzamastraat 24, 9951 AL Winsum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Rebecca
Ik heb hier samen met mijn dochter van 11 een paar nachten doorgebracht om Winsum en omgeving te verkennen. Het was voor ons groot genoeg, lekkere bedden, heerlijke douche, een fijn zitje buiten met zicht op de sportvelden, vlakbij het centrum. Bus, trein, winkelcentrum, horeca, allemaal op loopafstand, als ook het Pieterpad! Fijn contact met de verhuurder. Geen kookmogelijkhei d, wel koelkast (maakt wat geluid af en toe met aanslaan), koffie/thee en leuke boeken over de wadden om te lezen!