Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
Authentiek bruin café met groot terras. Gezellig borrelen en Bourgondisch eten.
Keizerstraat 13, 5911 JW Venlo
1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Wie in Venlo bijzonder bier wil drinken, komt al snel uit bij ‘Café De Klep’. Gelegen in de schaduw van voormalige Kloosterkerk Domani, vind je ons mooie café in het eeuwenoude Keizerstraatje. Door de Venlonaar ‘Floddergats’ genoemd. In De Klep vind je een keur aan speciale bieren. Bieren uit de hele wereld én bieren gebrouwen in onze eigen Brouwerij De Klep (op 200m afstand van ons café). Omdat lekker drinken hongerig maakt, kun je bij ons ook heerlijke genieten van een rijkelijk gevulde Bourgondische kaart met huisgemaakte gerechten (lunch, avondeten en borrelhapjes). Van broodje Abdijham tot stoofpot en bitterbal gemaakt met ons eigen bier. Onze gastheren en gastdames adviseren je uiteraard graag welke bieren hier het beste bij smaken. Uiteraard hebben wij ook heerlijke koffie, thee en huisgemaakte appeltaart.
Opties: lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi
Extra:
 
reservering@cafedeklep.nl
Deze accommodatie ligt 1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 
maandag rustdag
dinsdag rustdag
woensdag 12.00 uur - 00.00 uur
donderdag 12.00 uur - 00.00 uur
vrijdag 12.00 uur - 00.00 uur
zaterdag 12.00 uur - 00.00 uur
zondag 12.00 uur - 00.00 uur
 

Keizerstraat 13, 5911 JW Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Louis Klaassens
Wat een heerlijke plek! Eén van de mooiste bruine café’s in Nederland. Top sfeer en waanzinnig vriendelijk personeel. Veel speciaalbier uit eigen brouwerij en met name de Paeterke Triepel was een streling van de tong.
Erg lekker eten ook en ook nog voor een schappelijke prijs.
Aanrader!