Skip to main content
0
Slaapkamer met 2 bedden, gezellig zitkamertje met TV en een lekker ontbijt.
Bergakkers 20, 7861 BR Oosterhesselen
7500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Overnachten in brocante stijl met een heerlijk ontbijt. Ideaal voor wie Drenthe wandelend wil verkennen. Wij bieden een slaapkamer met twee goede losse bedden, eigen douche en toilet en een gezellig zitkamertje met TV. U kunt gratis zelf koffie en thee zetten.
Onze woning is verbouwd naar voorbeeld van Drentse boerderijen. De B&B bevindt zich op de 1e etage. Deze etage is alleen voor u. Onder de veranda is het heerlijk toeven en deze plek staat geheel tot uw beschikking. In de B&B zijn geen huisdieren toegestaan.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Het is mogelijk om met bv een bevriend stel gebruik te maken van onze B&B. In dat geval huurt u een extra slaapkamer en deelt u de badkamer.
Bergakkers 20
7861 BR Oosterhesselen
info@brocantehetkroontje.nl
06-155 464 72
Deze accommodatie ligt 7500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
 

Bergakkers 20, 7861 BR Oosterhesselen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.