Skip to main content
0
Een rustig en duurzaam campingterrein in de natuur, aan het Pieterpad
Rheezerweg 123, 7795 DB Diffelen
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

De Klashorst ligt tegen het Hardenbergse Staatsbos, een gemengd bos met stuwwallen en een ven dat in gebruik is als zwemvijver. Tegenover het terrein ligt natuurgebied De Uilenkamp rond een herstelde meander van de Vecht, waar het prachtig struinen en zwemmen is. In de nabije omgeving zijn diverse streekproducten te verkrijgen, zo is er een melktap. Langs het terrein lopen verschillende fiets- en wandelroutes, zoals het Pieterpad.

Het sanitairgebouw is verwarmd en beschikt over een kookruimte. Bij de tent/caravan zijn houtkacheltjes te leen. Op het terrein staat een houtgestookte sauna die per dagdeel te reserveren is. De Basic en Comfort Trekkershutten zijn ook in de winter beschikbaar.
Opties: honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Pannenkoekenpakket verkrijgbaar. Broodjesservice in het hoogseizoen. Overdekte vuurplaats. Barrelsauna.
 
Rheezerweg 123
06-13231326
info@deklashorst.nl
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen
 
Februari t/m december
 

Rheezerweg 123, 7795 DB Diffelen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.