5
5.0 van de 1 stem(men)
B & B ‘Potterie de Champignon’ is de perfecte uitvalsbasis om te genieten.
Nijmeegseweg 68, 6591 CH Gennep
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek.

Detailinformatie

WELKOM! bij Potterie de Champignon
Bed & Breakfast ‘Potterie de Champignon’ is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de rust. Dankzij de unieke ligging in Noord-Limburg, omgeven door een schitterend landschap zijn er prachtige wandelroutes te vinden, maar ook vele andere activiteiten.

Met een verblijf in een van onze kamers verzekeren wij u dat het u aan niets ontbreekt. Zodra u zich op het terrein van B&B bevindt gaat u de gastvrijheid ervaren, waar alles draait om warmte, kwaliteit en service!

Wij hebben het pand volledig gerenoveerd, het was vroeger een pottenbakkerij en champignon kwekerij. Overal vind u in ons pand nog mooie herinneringen aan die tijd. We hebben een prachtige vitrinekast met keramiek van de vroegere pottenbakkerij zelf.

In de omgeving is veel te doen, denk aan wandelen , fietsen , het pieterpad komt langs ons pand. Groesbeek - Gennep en Vierlingsbeek - Gennep. , ontdek het bourgondische Noord Limburg. Kanoën op de Niers, diverse musea.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Petra en Peter Daniels 06-12391824
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek
 

Nijmeegseweg 68, 6591 CH Gennep
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Iva
Dit weekend overnacht hier. Alles was perfect. De communicatie met de eigenaren, ontvangst met een ontvangst drankje. De kamers zijn recent gerenoveerd. Alles is zeer schoon, fijne douche, fijn bed, koffie en thee faciliteiten op kamer, TV op de kamer. Beneden in de "ontbijt" kamer is een koelkast met alle soorten fris drankjes, wijn, bier en prosecco. Er is voldoende aanbod aan tafel spelletjes. Het ontbijt was voortreffelijk. Er is een overdekte veranda, prachtig, kortom een top B&B. Chapeau

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites