Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
B & B ‘Potterie de Champignon’ is de perfecte uitvalsbasis om te genieten.
Nijmeegseweg 68, 6591 CH Gennep
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek.

Detailinformatie

WELKOM! bij Potterie de Champignon
Bed & Breakfast ‘Potterie de Champignon’ is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de rust. Dankzij de unieke ligging in Noord-Limburg, omgeven door een schitterend landschap zijn er prachtige wandelroutes te vinden, maar ook vele andere activiteiten.

Met een verblijf in een van onze kamers verzekeren wij u dat het u aan niets ontbreekt. Zodra u zich op het terrein van B&B bevindt gaat u de gastvrijheid ervaren, waar alles draait om warmte, kwaliteit en service!

Wij hebben het pand volledig gerenoveerd, het was vroeger een pottenbakkerij en champignon kwekerij. Overal vind u in ons pand nog mooie herinneringen aan die tijd. We hebben een prachtige vitrinekast met keramiek van de vroegere pottenbakkerij zelf.

In de omgeving is veel te doen, denk aan wandelen , fietsen , het pieterpad komt langs ons pand. Groesbeek - Gennep en Vierlingsbeek - Gennep. , ontdek het bourgondische Noord Limburg. Kanoën op de Niers, diverse musea.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Petra en Peter Daniels 06-12391824
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek
 
 

Nijmeegseweg 68, 6591 CH Gennep
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Karin
Een heerlijk bed, een fijne douche en een goed ontbijt! Peter en Petra zorgen goed voor hun gasten en de prijs-kwaliteit verhouding is top!
Iva
Dit weekend overnacht hier. Alles was perfect. De communicatie met de eigenaren, ontvangst met een ontvangst drankje. De kamers zijn recent gerenoveerd. Alles is zeer schoon, fijne douche, fijn bed, koffie en thee faciliteiten op kamer, TV op de kamer. Beneden in de "ontbijt" kamer is een koelkast met alle soorten fris drankjes, wijn, bier en prosecco. Er is voldoende aanbod aan tafel spelletjes. Het ontbijt was voortreffelijk. Er is een overdekte veranda, prachtig, kortom een top B&B. Chapeau