0
Gelegen op een rustige plek, midden in de natuur waar je tot rust kunt komen.
Brembroeken, 5827 AH Vortum-Mullem
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen .

Detailinformatie

We hebben een camping met 25 plaatsen, daarnaast een trekkershut en bungalow te huur. Ook hebben we iedere ochtend verse broodjes, En diverse streekproducten voor een hapje en drankje. Ook enkele avonden de week maken we er een heerlijke maaltijd van voor onze gasten. Kortom Genieten en uitrusten. Honden zijn in onze huisjes niet toegestaan, wel op onze camping.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: In onze bungalow heb je zelf alle sanitaire voorzieningen, De trekkershut maakt gebruik van het sanitairgebouw van de camping
 
Brembroeken 1
5827 AH Vortum-Mullem
06-28179430
info@brembroeken.nl
Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen
 
het hele jaar open.

Brembroeken, 5827 AH Vortum-Mullem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites