Skip to main content
4.75
4.8 van de 12 stem(men)
Mooie studio op prachtige locatie bij Landgoed het Laer direct aan het Pieterpad
Koesteeg 6, 7731 BA Ommen
10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Genieten van de rust en de natuur na een mooie wandeling. Bij studio Koesteeg bent u welkom en zult u zich snel thuis voelen. In de prachtige parktuin van 1 ha met verschillende terrassen is er altijd wel een lekker plekje te vinden om te ontspannen. De comfortabele studio (60m2) met privé ingang is compleet ingericht met woonkamer/slaapkamer, heerlijk bed, studeerkamer, complete keuken en badkamer met douche, bad en toilet. De ligging is 10m lopen van zowel het NS station als het gezellige centrum van Ommen. Mocht u een ontbijt willen hebben laat het dan gerust weten. Dan zetten we heerlijke streekproducten klaar in de keuken.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: NS station Ommen dichtbij
Check de website www.studiokoesteeg.nl voor beschikbaarheid of mail naar info@studiokoesteeg.nl
Deze accommodatie ligt 10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 
 

Koesteeg 6, 7731 BA Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Karla
Geweldig mooie studio en prachtige locatie. Heerlijk geslapen in een fijn bed en wakker worden door de fluitende vogels met uitzicht op de tuin en de koeien in de wei. Het ontbijt is heerlijk en compleet en stond klaar in de keuken. Wel zelf maken maar in de complete keuken eigenlijk heel fijn. De gastheer en gastvrouw zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Als je het Pieterpad loopt is deze plek een échte aanrader want het ligt ook (bijna) letterlijk aan het Pieterpad.