4.7
4.7 van de 10 stem(men)
Studio bij Landgoed het Laer direct aan het Pieterpad in Ommen
Koesteeg 6, 7731 BA Ommen
10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Genieten van de rust en de natuur na een mooie wandeling. Bij studio Koesteeg bent u welkom en zult u zich snel thuis voelen. In de prachtige parktuin van 1 ha met verschillende terrassen is er altijd wel een lekker plekje te vinden om te ontspannen. De comfortabele studio (60m2) met privé ingang is compleet ingericht met woonkamer/slaapkamer, heerlijk bed, studeerkamer, complete keuken en badkamer met douche, bad en toilet. De ligging is 10m lopen van zowel het NS station als het gezellige centrum van Ommen. Mocht u een ontbijt willen hebben laat het dan gerust weten. Dan zetten we heerlijke streekproducten klaar in de keuken.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
studiokoesteeg@gmail.com
Deze accommodatie ligt 10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 

Koesteeg 6, 7731 BA Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites