Skip to main content
0
Familiaire B&B in Valkenburg!
Neerhem 17, 6301 CD Valkenburg
1400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sittard - Strabeek (Valkenburg), Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.

Detailinformatie

Ons familiaire B&B ligt in de meest ideale straat voor een verblijf in Valkenburg. Het centrum met de grote keuze aan verschillende soorten restaurantjes ligt op enkele seconden loopafstand, maar ’s avonds kunt u toch genieten van een welverdiende nachtrust. Enkele kamers hebben zelfs een prachtig uitzicht op één van de grote trekpleisters van Valkenburg, de kasteelruïne. Vanaf deze plek kunt u (na een uitgebreid ontbijt) uw wandeltocht hervatten.
Wij zullen ons uiterste best doen om u een heerlijk verblijf te bieden, waarbij een gemoedelijke Limburgse sfeer centraal staat, gecombineerd met een al even gemoedelijke prijs. U zult zich hier snel thuis voelen.

We beschikken over 13 kamers, die variabel zijn in grootte. Al onze kamers zijn bereikbaar d.m.v. 1, 2 of 3 trappen en beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche en toilet, televisie en gratis WIFI. Alle kamers zijn voorzien van gloednieuwe boxspring bedden van Swiss Sense.

Na uw wandeltocht kunt u heerlijk genieten van een drankje uit onze zelfbedieningskoelkast in onze huiskamer. Na een heerlijke douche bent u zo in het stadje met een ruime keuze aan restaurantjes. Na een goede nachtrust, op onze heerlijke bedden, en een goed ontbijt, kunt u uw pad vervolgen. Wellicht wel het laatste stukje! Succes!
 
Deze accommodatie beschikt over 13 gastenkamers en 32 bedden.
Er is ruimte voor 32 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Neerhem 17
6301 CD Valkenburg aan de Geul
0436012728
info@deherenvanvalkenburg.nl
Deze accommodatie ligt 1400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sittard - Strabeek (Valkenburg), Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 
 

Neerhem 17, 6301 CD Valkenburg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.