Skip to main content
4.625
4.6 van de 8 stem(men)
Prachtig landelijk gelegen B&B
Noord Esweg 31, 7447 GA Hellendoorn
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten.

Detailinformatie

Prachtig landelijk gelegen bed and breakfast met één grote zonnige zit/slaapkamer en prachtige badkamer met wastafel, douche en toilet op 1 km van het centrum van het dorp Hellendoorn en liggend aan het Pieterpad. De Hooizolder is een ideale plek om tot rust te komen, maar eveneens een centrale uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur- sportief- als cultureel-gebied. Geniet van de prachtige natuur en rust op deze mooie locatie. U heeft toegang tot de tuin waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt.
Wandelaars genieten hier van prachtige lanen met loofbomen, kleine weilanden met houtwallen, akkers met kruiden en wilde bloemen en een verscheidenheid aan wildsoorten.
Daarnaast is De Hooizolder de perfecte uitvalsbasis voor verscheidene fietsroutes. Ook voor mountainbikers is De Hooizolder een prima locatie. Het ligt aan de bekroonde mountainbike route over de Sallandse heuvelrug. Behalve deze unieke overnachtingsplek biedt De Hooizolder nog veel meer. We genieten hier zelf iedere dag en dat gunnen we ook onze gasten. Als u met het openbaar vervoer reist halen of brengen we u graag van en naar het station. Als u dat leuk vindt, koken we graag voor u. We hebben goede contacten met de horeca in de buurt .Een arrangement op maat is dus geen enkel probleem. Stuur een berichtje voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en kosten.

 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Fam. ter Avest
Noord Esweg 31
7447 GA Hellendoorn
06-28075336
arjanteravest@gmail.com
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten
 
 

Noord Esweg 31, 7447 GA Hellendoorn
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Daan
Heerlijke B&B!
Hele ruime kamer met 2 fijne luie stoelen om in bij te komen. We waren behoorlijk op het laatste moment met vragen maar het was geen enkel probleem om mee te eten. Kregen we nog 3 gangen ook nog en super lekker. Qua kwaliteit doen ze niet onder voor een restaurant. Zelfs beter als menig. Na een heerlijke nachtrust door een goed bed en absolute stilte werden we verrast met een uitgebreid ontbijt waardoor we goed uitgerust en met volle buik onze route konden vervolgen