Skip to main content
4.5
4.5 van de 2 stem(men)
B&B blokhut in tuin gelegen in de prachtige Ooijpolder nabij Nijmegen.
Steenheuvelsestraat 24, 6578AC Leuth
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Millingen - Groesbeek.

Detailinformatie

Het huisje beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, keuken en gezellige zithoek. Kinderen kunnen zich vermaken in onze grote tuin met skelter, speelhuisje, schommels en trampoline.
Overdag genieten van de natuur in de Millingerwaard, een pittige wandeling op de Duivelsberg, een duik in de nabijgelegen zwemplas de Bisonbaai of bij een van de vele Waalstrandjes. U kunt natuurlijk ook een dagje naar de oudste stad van Nederland, Nijmegen of breng een bezoek aan Kleve net over de grens in Duitsland. ’s Avonds met een drankje op uw privé terras genieten van een kampvuur en de vele vogels in de tuin. Mocht het frisser worden later op de avond, dan sla je één van de plaids uit het huisje om je heen. De tuin wordt ’s avonds regelmatig bezocht door egels, uilen en vleermuizen.
De Ooijpolder is een perfecte plek om lekker te fietsen, te wandelen of te toeren met de motor. Het Pieterpad loopt door de straat en ook diverse andere wandelingen beginnen vanuit Leuth. Ook op de fiets ben je vanaf de B&B zo op de dijk voor een tocht door de Ooijpolder en Millingerwaard.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Mogelijkheid tot BBQ en kampvuur
Steenheuvelsestraat 24, 0610189426, info@bedandbreakfastooijpolder.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Millingen - Groesbeek
 
 

Steenheuvelsestraat 24, 6578AC Leuth
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Karen
Een heerlijke B&B onderweg tussen Millingen aan de Rijn en Groesbeek. Hele vriendelijke mensen, een tophuisje en heerlijk eten. Een aanrader!