Skip to main content
5
5.0 van de 4 stem(men)
De ideale rustplek voor wandelaars en fietsers, direct aan het Pieterpad.
Besthemerberg 118, 7731 PB Ommen
50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

De ideale rustplek voor wandelaars en fietsers, direct aan het Pieterpad, Vechtdal pad en het “vergeten pad” Krisnamurti, in de boswachterij van Ommen. Een warm welkom in B&B Uit de kunst! Goede nachtrust, heerlijk ontbijt, Tot rust komen in de prachtige omgeving van de Besthmenerberg, aan de rand van het bos in het Vechtdal
Van alle gemakken voorzien en 's morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt. B & B Uit de kunst is onderdeel van een vrijstaande woning, met een eigen ingang, op loopafstand (25 minuten) van het station. Een sfeervol ingerichte kamer, onder andere voorzien van eigen schilderijen van de eigenaresse en biedt plaats voor 2 volwassen personen. De privé badkamer met 2 wastafels, toilet en douche grenst aan het slaapgedeelte. Ook is er een kleine, maar gezellige voorkamer. Er is een wifi-verbinding, televisie, koelkast, waterkoker en een koffieautomaat. Handdoeken en beddengoed zijn uiteraard inclusief. ‘s Ochtends serveren we uw ontbijt exclusief op uw kamer (of op het buitenterras indien het weer het toe laat), tijdstip in overleg.
Prijs voor 1 nacht per kamer is € 98,00 inclusief ontbijt. U heeft 2 gratis fietsen ter beschikking.
Vanaf 1 april is de prijs voor 1 nacht € 108,00 en de nachten erna € 98,00 euro.
Ligt aan de etappes Hardenberg – Ommen en Ommen – Hellendoorn

 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Fietsen gratis beschikbaar om dorp of restaurant te bezoeken
Marlous Klekamp
Besthemerberg 118
7731 PB Ommen
mail: klasse.klankenkleur@gmail.com
telefoon:06-42902984
Deze accommodatie ligt 50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 
 

Besthemerberg 118, 7731 PB Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Michiel
De beste B&B tot nu toe langs het Pieterpad! Prachtige ligging, heerlijk ontbijt, goede bedden, ruime kamer, en..... twee fietsen om even Ommen in te gaan voor boodschappen/uit eten. Aanrader!
Leon en Arno Martinus
1 nacht hier verbleven voor een wandeling op het Pieterpad.
Zeer vriendelijke gastvrouw met een hele lieve hond Bo. Mooie kamers met erg fijne bedden. Ook is de badkamer heel mooi en ruim. Het ontbijt was echt uitmuntend! Echt een aanrader.