Skip to main content
4
4.0 van de 2 stem(men)
Welkom is ons sfeervol en gemoedelijk 3-sterren hotel (B&B)
Nieuweweg 76, 6301 EW Valkenburg
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Hotel de Wilde Kriek is een klein gemoedelijk 3-sterren hotel (Bed & Breakfast) met acht kamers, allen voorzien van douche/toilet, flatscreen TV, haardroger, gratis WiFi en koffie en thee faciliteiten. De sfeer in het hotel is informeel en gastvrij. Als wandel- en fiets hotel is het een prima uitvalsbasis (met gratis parkeren) voor vele wandelaars en fietsers. Slechts 10 minuten lopen naar het centrum en op 5 minuten van het station. Verder boeken jaarlijks vele cultuur liefhebbers en rustzoekers hun verblijf bij ons. s ’Morgen wordt u verwend met een vers uitgebreid ontbijt. Onze prachtige grote achtertuin met terras delen wij graag met onze gasten. Hier kunt u heerlijk na een wandeling even bijkomen en genieten van het heuvellandschap en/of een kleine versnapering. Zeker een aanrader!
 
Deze accommodatie beschikt over 8 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Groot tuin met ruim terras. Gezellige lounge waar gasten een afhaal/bezorg of magnetron maaltijd mogen nuttigen. Borden,bestek en glazen staan klaar.
Hotel de Wilde Kriek
Nieuweweg 76, Valkenburg a/d Geul
Tel: 043-6011123
Email: info@dekarsteboom.nl

Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 
 

Nieuweweg 76, 6301 EW Valkenburg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.