Skip to main content
5
5.0 van de 3 stem(men)
Op een prachtige locatie aan de rand van het mooie Zeddam vlakbij het Bergherbos
Ettemastraat 21, 7038 CN Zeddam
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.

Detailinformatie

Onze B&B ligt op een prachtige locatie met uitzicht over de weilanden en vlakbij het Bergherbos. Hier kun je heerlijk tot rust komen en mooie wandelingen maken vanuit de B&B. We hebben twee moderne kamers en een ruime gezellige woonkamer met houtkachel. Het ontbijt serveren we graag aan onze eettafel, met mooi weer kan dit ook op ons terras. Er zijn vele wandel en fiets routes door het mooie Montferland. Wij bieden een shuttle service aan naar Zelhem en Millingen voor € 15,- per autorit.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Ettemastraat 21
7038 CN Zeddam
Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 

Ettemastraat 21, 7038 CN Zeddam
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Iris
We hebben genoten van de prachtige kamer, de mogelijkheden om gehaald en gebracht te worden, de gastvrijheid en het heerlijke (uitgebreide) ontbijt. Op een prachtige plek in het gezellige Zeddam is het in deze B&B zeer goed vertoeven, De aankleding, sfeer en gastvrijheid zijn tot in de puntjes geregeld! Tevens heel fijn dat er een haal- en brengservice is.