Skip to main content
5
5.0 van de 3 stem(men)
B&B woonboerderij op een prachtige locatie met haal en breng service
Ettemastraat 21, 7038 CN Zeddam
1650 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.

Detailinformatie

Onze B&B ligt op een prachtige locatie in Zeddam met uitzicht over de weilanden en vlakbij het Bergherbos. Hier kun je heerlijk tot rust komen na de pieterpadwandeling. We liggen vlakbij de start en einde van de twee pieterpadroutes Zelhem - Braamt en Braamt - Millingen. We hebben drie moderne kamers met een eigen badkamer waarvan 2 x een tweepersoons kamer en een suite ( 75m) voor 2 tot 4 personen. Een ruime gezellige, gezamelijke b&b woonkamer met eettafel, waar we het luxe ontbijt serveren. Wij bieden een shuttle service aan naar Zelhem voor € 17,50 en naar Millingen ( tot aan de pont) voor € 20,00 en naar Braamt € 5,00. In Zeddam zijn veel eetgelegenheden op loopafstand van onze B&B.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Ettemastraat 21
7038 CN Zeddam
Deze accommodatie ligt 1650 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 
 

Ettemastraat 21, 7038 CN Zeddam
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Iris
We hebben genoten van de prachtige kamer, de mogelijkheden om gehaald en gebracht te worden, de gastvrijheid en het heerlijke (uitgebreide) ontbijt. Op een prachtige plek in het gezellige Zeddam is het in deze B&B zeer goed vertoeven, De aankleding, sfeer en gastvrijheid zijn tot in de puntjes geregeld! Tevens heel fijn dat er een haal- en brengservice is.