Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Unieke locatie in voormalige "Fabrikantenvilla" uit 1870!
Heerbaan 181, 6566 EK Millingen aan de Rijn
650 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Braamt - Millingen, Millingen - Groesbeek.

Detailinformatie

Onze B&B bevindt zich in een prachtige monumentale villa omgeven door een parkachtige tuin. Na een dagje Pieterpad kunt u genieten van een prachtige omgeving dichtbij de Millingerwaard en precies op de hoogte waar de Rijn zich splitst in Waal en Pannerdensch Kanaal. De sfeervolle kamer met eigen sanitaire voorzieningen is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met versnaperingen, een Nespresso-apparaat, waterkoker, TV en Wifi. Kortom bij uitstek een plek om na te genieten van een dagje wandelen. In de naburig gelegen horeca gelegenheden kunt u de dag afsluiten met een goede maaltijd en drankje. Een menu laten bezorgen en op de kamer aan gedekte tafel te genieten in een monumentale sfeer is ook nog mogelijk. Wij heten u graag van harte welkom.
Team B&B Villa de Pol.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Contactpersoon Leon van Merwijk
Heerbaan 181, 6566EK Millingen aan de Rijn.
Zie ook www.bedandbreakfast.nl
E-mail: villadepol@icloud.com
mobiel: 0638109944
Deze accommodatie ligt 650 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Braamt - Millingen, Millingen - Groesbeek
 
 

Heerbaan 181, 6566 EK Millingen aan de Rijn
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.