Skip to main content
3.4
3.4 van de 5 stem(men)
Een warme ontvangst, nieuwe kamers haal en breng service. Op 450 m van de route
Peterstraat 24, 6151 EB Munstergeleen
450 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sittard - Strabeek (Valkenburg).

Detailinformatie

B&B de Munsterhoeve is een karakteristiek pand met vakwerk in het centrum van Munstergeleen. Wij bieden mooie net nieuw ingerichte kamers met eigen en ook gedeeld sanitair, Een goed bed en een warme douche. Op loopafstand een warme bakker en supermarkt in de buurt voor een lekker ontbijt of lunchpakket. Tevens diverse restaurantjes.
Wij verwelkomen u graag en bieden de gelegenheid u te brengen en te halen van de route.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Peterstraat 24
6151 EB Munstergeleen
info@munsterhoeve.nl
06-25233857
Deze accommodatie ligt 450 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sittard - Strabeek (Valkenburg)
 
 

Peterstraat 24, 6151 EB Munstergeleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Barbara Stuart
Heel fijne B&B, alles schoon en zeer goed verzorgd. Ruime kamer met zitje, 2 badkamers direct naast onze kamer en badjassen aanwezig voor als je naar badkamer ging, heel attent. Pantry en eetkamer handig voor wandelaars want zo konden we ons eigen avondeten en ontbijt maken (supermarkt en bakker op 1 minuut afstand). Aanrader dit logeeradres!