Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Prettig gastenverblijf met B&B's en appartementen. Tel 0653866985
Hoofdstraat 102, 9968 AH Pieterburen info@waddenhoes.nl
100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum.

Detailinformatie

Waddenhoes gastenverblijven is gevestigd in een voormalig broodfabriekje. Vroeger werd hier biologisch brood gebakken voor een leefgemeenschap, beschreven in ‘Meander’, het boek van Tessa de Loo. Sinds 2009 vind je hier ruime en comfortabele vakantieappartementen en B&B kamers. De gastenverblijven liggen op een rustige plek. Een perfecte startplek voor het Pieterpad. Het maar 2 minuten lopen naar het centrum van het dorp Pieterburen. Daar vind je het startpunt van het Pieterpad, de wadlooporganisaties, de restaurants en het dorpscafé. Goed om te weten, in het Waddenhoes zijn honden niet toegestaan.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers en 12 bedden.
Er is ruimte voor 12 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Twee grote appartementen voor 2-10 personen, groepen tot 30 personen kunnen we indelen met de andere ruimtes.
Frank & Liesbeth Houtstra
Deze accommodatie ligt 100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum
 
 

Hoofdstraat 102, 9968 AH Pieterburen info@waddenhoes.nl
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Loes Verhoeven
Mijn dochter ging het Pieterpad lopen. Ze heeft geboekt bij Waddenhoes. Kan ronduit zeggen, het was geweldig. Heel lief echtpaar, kamers super schoon en het ontbijt ronduit perfect! Als ik een 11 zou kunnen geven, dan zou ik dat doen!
Paul
Net gebeld maar er kunnen helaas geen honden mee overnachten. Handig om hier te vermelden.