0
Ideale tussenstop om te overnachten met eigen tent, caravan, camper of B&B.
Keulseweg 200, 5953 HP Reuver
50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

Direct gelegen aan het pieterpad. Om te overnachten met uw eigen tentje, caravan, camper of gebruik maken van onze B&B/appartement. Naast de camping zijn horecagelegenheden aanwezig voor ontbijt of avondeten.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Fietsverhuur. Huisdieren niet toegelaten in de B&B/appartement of blokhutten. Ontbijt alleen mogelijk in de B&B. Kijk ook eens op http://www.bedandbreakfastreuver.nl
 
Keulseweg 200 5953HP Reuver Gsm. 06-29102828 Tel. 0774745485 inf0@natuurplezier.nl http://www.natuurplezier.nl http://bedandbreakfastreuver.nl
Deze accommodatie ligt 50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Venlo - Swalmen
 
Camping: van 1 april t/m 31 oktober
B&B, appartement, blokhutten: gehele jaar geopend

Keulseweg 200, 5953 HP Reuver
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites