0
Lunchroom, (overdekt en in de winter verwarmd) terras, sanitair, lunch & lekkers
Koebushorst 7, 7245 TD Laren
750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld).

Detailinformatie

Even bijkomen van een etappe van het Pieterpad? Vanaf het Pieterpad tref je na ca. 750 meter onze Beleefboerderij aan. Wij zijn een speel- en kinderboerderij met horeca. Schuif gezellig aan in de lunchroom in onze knusse deel of ga lekker zitten op ons (overdekte) terras. De keuken is geopend, de koffie pruttelt en de koelkast is gevuld. Al jaren is onze kinderboerderij een populaire plek om even bij te komen. Ons terras en de lunchroom zijn gratis toegankelijk voor bezoekers.
Bij De kleine Carrousel vinden we het belangrijk dat we je blij maken met een heerlijke lunchkaart vol gezonde keuzes! Zo vind je bijvoorbeeld een handgesneden plak oerbrood met pittige kip en cheddar, maar ook gezonde maaltijdsalades. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk vooral de menukaart. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een lekkere koffie of kop thee. Probeer hierbij vooral ons appeltaartje of Loarnse kaneel cake. De EHBO-koffer met pleisters staat paraat en uiteraard kun je gebruik maken van ons toilet (binnen of buiten). Modder aan de wandelschoenen? Geen probleem, dit zijn we op onze boerderij wel gewend!
Opties: lunch/lunchpakket, honden welkom, gratis Wifi, gratis parkeren
Extra: toilet, EHBO-koffer, terras
 
Koebushorst 7, 7245 TD Laren (Gelderland)
0573-221306
info@dekleinecarrousel.nl
Deze accommodatie ligt 750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld)
 
Hoogseizoen (1 april t/m 31 oktober): maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur. Dinsdag gesloten.
Laagseizoen (1 november t/m 31 maart): Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur. Maandag, dinsdag en donderdag gesloten.

Koebushorst 7, 7245 TD Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites