2
2.0 van de 2 stem(men)
Een heerlijke rustige plek in een fantastische omgeving.
Heidenhoekweg 7, 7021 JR Zelhem
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

DE CAMPING en B&B

Op de camping hebben wij veertien kampeerplekken te bieden. Wij ontvangen zowel caravans, campers als mensen die hun tent komen opzetten. U kunt overnachten op het kampeerveld vlak naast de boerderij of op de camperstrook, maar u kunt er ook voor kiezen uw kampeermiddel verderop ‘in de wei’ te plaatsen . De wandeling naar het toilet zal iets langer zijn maar het uitzicht is er naar alle kanten prachtig en vrij!
Alle kampeerders kunnen gebruik maken van het keukenblok en de eenvoudige sanitaire voorzieningen. Ook staan er meerdere picknicktafels op het kampeerterrein die voor algemeen gebruik bedoeld zijn.

SPECIAAL VOOR ‘TREKKERS’…

en Pieterpadlopers met rugzak en tentje hebben wij een leefruimte gecreëerd in de deel van de boerderij. Er kan gekookt, gegeten en afgewassen worden, maar gewoon een boek lezen of een spelletje doen kan er natuurlijk ook. Er staat een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een flipperkast. Met slecht weer zit je er natuurlijk heerlijk droog en kan eventuele natte kleding worden uitgehangen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de B&B te boeken voor twee personen in het atelier. Bij de B&B kan ontbijt worden gekozen dat voldoende is om ook een lunchpakket mee samen te stellen. Ook kan je een set handdoeken huren. Bij de prijs zit het beddengoed voor 2 personen inbegrepen.

Bekijk voor alle informatie onze website.

Wifi is vrij beschikbaar, maar het bereik dekt niet de hele camping. In de buurt van de boerderij is er goede ontvangst. Ook in de B&B heb je WIFI.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, biologisch, honden welkom, gratis Wifi, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Horeca en eetgelegenheid zijn op ca. 2 km afstand in Zelhem te vinden. Bij de B&B kan ontbijt worden gekozen dat voldoende is om ook een lunchpakket samen te stellen. Bij de prijs zit het beddengoed voor 2 personen inbegrepen.
 
Camping Brugginck, Heidenhoekweg 7 7021 JR in Zelhem. Jaap en Maron Hilverda, 0630199595 of 0647181541, jaap.hilverda@gmail.com of maronhilverda@me.com
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
Camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober. De B&B het hele jaar in overleg.

Heidenhoekweg 7, 7021 JR Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites