Skip to main content
4.71429
4.7 van de 7 stem(men)
B&B Hotel Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15, 9471 AG Zuidlaren
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Hoeve de Vredenhof is een moderne, luxe Bed and Breakfast met persoonlijke aandacht voor u als gast en met de faciliteiten van een hotel. De ligging is uniek: in het centrum van het mooie, gezellige Drentse dorp Zuidlaren, direct aan het Pieterpad en grenzend aan het bos ‘Het Laarwoud’.
Onze geheel gerestaureerde hoeve uit 1797 heeft nieuwe, ruime luxe kamers met elk een eigen moderne badkamer met stortdouche. In de gehele accommodatie is gratis internet (Wifi). Parkeren rondom ons pand is gratis. Uw fiets of motor kunt u gratis overdekt bij ons stallen.
 
Deze accommodatie beschikt over 11 gastenkamers en 22 bedden.
Er is ruimte voor 22 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
De Millystraat 15
9471 AG Zuidlaren
0505351077 / 0615306892
info@devredenhof.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
 

De Millystraat 15, 9471 AG Zuidlaren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Wendy & Frans
Nette kamer voorzien alle gemakken. Prettig ontvangst. Lekker geslapen na het lopen van etappe 3 Pieterpad, volgende dag etappe 4. Heerlijk ontbijt! We gaan kijken naar Bed & Breakfast omroep Max
Helma
Prachtige kamers, alle comfort, goede bedden en badkamer, fijn ruim terras voor de deur, heerlijk ontbijt, pal aan het Pieterpad in het centrum van Zuidlaren en toch heel rustig. kortom: een enorme aanrader!
Fabienne
Door omstandigheden en hoogst ongebruikelijk moesten we zelf 'inchecken' maar dit was erg gemakkelijk en voor ons geen enkel probleem door de uitgebreide uitleg per mail. Super! De b&b ligt centraal, er is geen overlast van de weg.

Verder een erg mooie kamer met heerlijk bed, moderne badkamer, super ontbijt (met eigen gemaakte jam en brood!) en een heel erg vriendelijke en gastvrije gastvrouw. In één woord een aanrader voor iedereen!