3
3.0 van de 2 stem(men)
"De Olde Lucashoeve" is een paradijsje aan de voet van de Lemelerberg.
Kerkweg 30, 8148 PZ Lemele
350 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Zoek je eigen plekje op ons prachtige natuurkampeerterrein. Dat omvat diverse veldjes waarop altijd plek is voor wandelaars en fietsers met een klein tentje. Je kunt ook een tiny house reserveren. Ons toiletgebouw is ruim met goede voorzieningen, incl. een wasmachine en droger. Er is gratis wifi en eetcafé "De Driesprong" ligt op 400 m afstand. Wij adviseren boodschappen alvast onderweg op de route mee te nemen, maar zonodig lenen wij onze fietsen uit. Wij bieden een haal- en brengservice voor Pieterpadlopers tegen een vergoeding voor gereden kilometers.
Opties: haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren
Extra: Prijzen incl. toeristenbelasting, milieuheffing en 7 min. douchen. Met trekkerstentje pppn laag seizoen € 12,00 en hoog seizoen € 15,25. HS is 27 april t/m 4 sept. 2023. Gebruik tiny house "Tiny" (stapelbedden ca. 180m cm) incl. alles (ook stroom) per nacht 1 pers. € 45,00 of 2 pers. € 55,00 en voor het grotere tiny house "Tanja" (stapelbedden 200 cm) € 55,00 voor 1 pers. en € 65,00 voor 2 pers. Er is ook een houten tenthuisje van 2x4 m (alleen een droge slaapplaats): 1 pers. € 30,00 en 2 pers. € 40,00 per nacht.
 
Harm Hardonk en Marijke Voortman
Kerkweg 30
8148 PZ Lemele
tel. 06-23949165
Deze accommodatie ligt 350 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Ommen - Hellendoorn
 
1 april tot 15 oktober

Kerkweg 30, 8148 PZ Lemele
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites