Skip to main content
0
Prachtig gelegen middenin de bossen van de Holterberg!
Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hellendoorn - Holten, Holten - Laren (Gld).
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Hoog Holten ligt in natuurgebied de Holterberg, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Geniet na een prachtige wandeling in één van onze 24 hotelkamers. Culinair dineren in het restaurant of bij mooi weer heerlijk op het terras. Er wordt door het jonge, talentvolle keukenteam internationaal en verrassend gekookt. Het restaurant van Hoog Holten is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Na een uitgeruste nacht wordt u wakker van de fluitende vogeltjes en geniet u van een heerlijk ontbijt. Een goede start voor weer een prachtige wandeling.
 
Deze accommodatie beschikt over 24 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Forthaarsweg 7
7451 JS Holten
0548-361306
info@hoogholten.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hellendoorn - Holten, Holten - Laren (Gld)
 
 

Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.