Skip to main content
3.75
3.8 van de 4 stem(men)
B&B voor 2 tot 5 personen, gelegen direct aan het Pieterpad
Scholleweg 9, 9893 TD Garnwerd
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Winsum - Groningen.

Detailinformatie

In de bijschuur van de voormalige boerderij is een comfortabele logiesruimte gecreëerd voor gezelschappen van twee tot vijf personen. De vroegere stallen zijn omgebouwd tot drie slaapruimtes, met daarin twee 2-persoonsbedden en een 1-persoonsbed.De toiletdoucheruimte is comfortabel. De keukenhoek is volledig uitgerust. De ligging is achter de dijk van het Reitdiep, aan een voor auto’s doodlopende weg, die overgaat in een smal rijwielpad. Er is een vrij uitzicht over de landerijen met aan de horizon de kerk en de molen van Garnwerd.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Tel: 050-4031475
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Winsum - Groningen
 
 

Scholleweg 9, 9893 TD Garnwerd
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Bertine
Wat een prachtplek zeg, geweldig uitzicht over de velden. Bedden waren lekker opgemaakt, Handdoeken aanwezig. Door de keuken konden we ons eigen eten bereiden in de avond, wat ook wel nodig is, want het is te voet een afgelegen plaats van eetgelegenheden of winkels. dit wisten we, dus we hadden in Winsum al wat boodschapjes gedaan. Van de gastvrouw kregen we hier nog twee verse eitjes bij. We konden heerlijk bijkomen en de gastheer was zo aardig om ons de volgende dag op de bus te zetten.