Skip to main content
4.66667
4.7 van de 3 stem(men)
Comfortabele vrijstaande B&B met veel rust en privacy.
Heidenhoekweg 16, 7021 JR Zelhem
75 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

B&B Boonink is gelegen in het buitengebied van Zelhem in het buurtschap Heidenhoek. Een omgeving waar u kunt genieten van veel landelijke ruimte, de nabijheid van bos en waar u tot rust kunt komen. Zelhem en Doetinchem liggen op fietsafstand en vele mooie wandelingen en fietstochten kunnen worden gemaakt in het Achterhoekse coulissen landschap.
Onze B&B biedt ruimte aan 1-4 personen en is ondergebracht in een vrijstaand gebouw achter ons huis, dit geeft u veel privacy. Via een trap buitenom bereikt u het appartement dat bestaat uit een grote leefruimte met kitchenette, een badkamer met toilet en een nevenruimte. Een uitgebreid ontbijt is al aanwezig en kan op elk gewenst moment worden gebruikt; diner en lunchpakketten zijn mogelijk tegen meerprijs. Er is een zitje voor gasten in de tuin met uitzicht op de weilanden, het Pieterpad en de bosrand. Parkeren kan op ons terrein, roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Wij ontvangen u graag
Ilonka & Bas
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: airco, TV, gebruik fietsen
+31613530695
Deze accommodatie ligt 75 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
 

Heidenhoekweg 16, 7021 JR Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Caroline Verheijde-Zeijl
Fijne plek! Mooi ingericht, goede bedden, en mogelijkheid voor huiselijk diner en lunchpakket. Wel zorgen dat je de laatste kilometers niet door het donker hoeft te lopen, dan loop je buiten de bebouwde kom.