Skip to main content
5
5.0 van de 3 stem(men)
Ruime appartementen met eigen entree, terras en parkeerplaats
Brinkweg 14, 7021 BW Zelhem
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Bed & breakfast Mooi Zelhem is centraal gelegen in het gezellige dorp Zelhem. Restaurants en winkels zijn allen op loopafstand (of leen even een fiets). Uw auto kunt u gratis parkeren op eigen terrein. Natuurlijk is uw appartement van alle gemakken voorzien en uitgerust met alles dat de verwende wandelaar nodig heeft. Een heerlijke bank, een fantastische boxspring, huissokken, voetenbad, complete badkamer, badjassen, spelletjes, boeken, TV, uitstekende wifi, etc. U kunt gebruik maken van de gratis koffie (nespresso) en thee in uw appartement en/of de vriendelijk geprijsde minibar/snacks. Na een heerlijke nachtrust op de slaapetage wordt uw ontbijt gebracht. Bij mooi weer lekker ontbijten op uw terras in het ochtendzonnetje of aan de eettafel in uw appartement op minder mooie dagen. B&B Mooi Zelhem is geheel contactvrij en coronaproof.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: magnetron/grill
Brinkweg 14, 7021 BW Zelhem
info@mooizelhem.nl
0622204544
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
 

Brinkweg 14, 7021 BW Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Janine
Zeer verzorgde en comfortabele B&B. Alles is tot in de puntjes en met aandacht geregeld, van allerhande toiletartikelen , reserveschoenve ters, noem maar op, tot aan het royale ontbijt met o.a. huisgemaakte jammetjes en lekkers voor onderweg.
Heerlijke verwennerij ná en vóór een dag wandelen.

Esther
Wat een heerlijke plek om te overnachten en bij te komen van het wandelen. En na een ontbijt wat met liefde en toewijding is gemaakt kon onze volgende etappe niet meer stuk! Superstek!