Skip to main content
5
5.0 van de 5 stem(men)
Op 300 m. afstand van de route kunt u overnachten in onze boerderij. Welkom!
Zeddamseweg 13, 7047 CV Braamt
300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.

Detailinformatie

In onze boerderij hanteren we de prijzen van Vrienden op de fiets, hebben we plek voor 10 gasten, eenvoudige kamers met 2 x 1 of 1 x 2 persoons bedden. Daarnaast kunt u "met de pot mee-eten", hebben we zomers een heerlijk plekje voor u bij t tuinhuis, s'winters in de keuken bij de kachel, of op de deel met zicht op de koeienstal, is er een apart douche en toiletgroep voor de gasten, een sauna en zijn we het hele jaar voor u open.
 
Deze accommodatie beschikt over 5 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 10 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Sauna
Zeddamseweg 13 Braamt
wy.braamt@planet.nl
Willem: 06-46202585
Yvonne: 06-38150259
Deze accommodatie ligt 300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 
 

Zeddamseweg 13, 7047 CV Braamt
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Adwin
Hier moet je geweest zijn…
Ingrid
Wat een warm welkom bij Willem en Yvonne. Na onze wandeling konden we opwarmen bij de haard met een verse gembertheetje. Een 3 gangen menu door Willem klaargemaakt gegeten. Savonds bij de haard spelletjes doen. Fijne douches. Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Willem en Yvonne verwennen je echt! Een aanrader om te overnachtenūüćÄūüíě
Petra
Eenvoudige luxe! We werden heerlijk verwend met een lekker diner, een fijne slaapplek en een heerlijk ontbijt. En veel gastvrijheid. Een mooie start voor een etappe van het Pieterpad.
G. van Ens
Je wordt gastvrij ontvangen en we konden met de pot mee eten. Heerlijk. Leuke keuken met uitzicht op de stal. Je wordt echt verwend.
Aanrader!!

Jacobine en Léon
Wat een gastvrijheid!!! Na een wandeldag in de regen super ontvangen m/e warme kop thee bij de houtkachel van Y en W. Na een lekkere warme douche, zien er super netjes en schoon uit, mochten we in hun keuken lekker bij de houtkachel zitten. W. was aan het koken. Super gegeten, hoef je zeker niet voor naar een restaurant. Na het eten nog gezellig bij de houtkachel een wijntje. Bed tijd, super geslapen. 's morgens had W. een lekker ontbijt geregeld voor het raam van de deel van de stal. Aanrader.
Marion
Wij zijn heel hartelijk ontvangen door Willem en Yvonne. We hebben heerlijk met de poort mee gegeten en dankbaar gebruik kunnen maken van de hal en breng service. Absoluut een aanrader dit adres!
Caroline
Een review schrijf ik niet snel, maar dit moet iedere Pieterpatter weten! Bij Yvonne en Willem wordt je warm en hartelijk ontvangen. Dat wil je gewoon niet missen. Willem geroemd om zijn uitstekende kookkunsten, maar laten we Yvonne niet uitvlakken als motor achter het geheel. Een dikke 10 voor zorgzaamheid en gastvrijheid. Caroline
Eddy
Als je gastvrijheid wilt meemaken dan is dit adres een heerlijke ervaring!
De relaxte ontvangst en de snorrende haard verwelkomen je met een fijne warmte.
Wij konden “ met de pot” mee eten en Willem had zijn best gedaan om ons een prima maaltijd voor te schotelen met voor/hoofd/na.
De avond doorgebracht met de andere 4 gasten en met een wijntje en andere drankjes werd het een gezellige avond.
De kamer is eenvoudig maar prima en in het bed was het ook goed vertoeven.
Ontbijt ook riant .