5
5.0 van de 1 stem(men)
Gastvrij genieten bij de Mookerheide
Groesbeekseweg 106, 6585 KH Mook
750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Millingen - Groesbeek, Groesbeek - Gennep.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Gelegen midden in de bossen en aan de rand van de Mookerheide, is het simpelweg genieten bij ons. Buiten groen, binnen groen en vooral Limburgse gastvrijheid en Gelderse gemoedelijkheid. Pak een stoel en ga zitten, bijvoorbeeld op ons natuurlijk terras of lekker warm bij het haardvuur. Een lekkere lunch, diner of een heerlijk glas Groesbeekse wijn. Met onze ervaring als hofleverancier, zorgen wij ervoor dat uw beleving optimaal is.

Of kom heerlijk overnachten in een van onze vier bijzondere hotelkamers en begin de dag goed met ons royaal en inclusief ontbijt. Treinstation Mook-Molenhoek is wandelend door de mooie bossen binnen 3 kilometer bereikbaar.
 
Deze accommodatie beschikt over 4 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eigen douche/toilet, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Boskapel en tappunt Mookerheide drinkwater
Groesbeekseweg 106
6585 KH Mook
info@t-zwaantje.nl

Deze accommodatie ligt 750 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Millingen - Groesbeek, Groesbeek - Gennep
 

Groesbeekseweg 106, 6585 KH Mook
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites